May 022009
 

windows_live_socialHalen 500 milyon kullanıcısına sahip Windows Live’da yenilikler bitmiyor. Şimdide 20 yeni sosyal ağ sitesindeki etkinliklerinizi Windows Live sayfanızda görüntüleyebilecek, Arkadaş Listesinizi bu ağlardaki arkadaşlarla senkronize edebilecek ve sitedeki hareketlerinizi bu sosyal networklerde paylaştırabileceksiniz. Bu sosyal ağ siteleri nedir derseniz: MSN (Microsoft Network), Arto (Danimarka), Bilddagboken.se (İsveç), Dada (İtalya), Dailymotion (Fransa), Digg (A.B.D), Facebook (A.B.D ), Fotolog (Fransa), Hevre (İtalya), Hyves (Hollanda), Last.fm (İngiltere), Live Journal (Rusya), MClub (Çin), Metroflog (Arjantin), Overblog (Fransa), SmugMug (A.B.D), TypePad (A.B.D), Yandex (Rusya), zoo.gr (Yunanistan), MySpace (A.B.D)

Tüm bunların dışında Flickr,Photobucket,Wordpress,Twitter,Flixter,Stumble Upon siteleriyle de paylaşımlarınız entegre olabiliyor. Microsoft marka değerini nerede arttıracağının trende uygun cevabını bulmuş olsa da, yine de aklımıza bu kadar kişisel bilginin mükerrer bir şekilde her bir sosyal ağda karşımıza çıktığının farkında olan bir marka bizi bu marka ve bilgi kirliliğinden koruyacak yeni bir trendi yaratacağına eminim.

windows_live_web_activities

If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Kapat